HYBRID HUB BOTERPLAS

"HET is eEN B&B-concept voor MODERNE kantoren"

Op 13 maart 2020 stond de wereld stil door de coronapandemie.  Alle professionele activiteiten waar persoonlijke ontmoetingen belangrijk zijn, werden geschrapt.  Het leek eerst van korte duur maar al vlug bleek dat deze crisis onze manier van werken zou gaan veranderen. 

 "Ik werd aangewezen op het online gebeuren om contact te hebben met mijn klanten en zakelijke partners. Het begon met mijn laptop en een ingebouwde webcam. In korte tijd ontdekte ik de kracht van het online coachen, training en faciliteren.  Tegelijk wilde ik de sterkte van de analoge beleving zo veel mogelijk behouden.  Deze oefening was de sleutel tot de “Hybrid Hubs”.    Mijn interventies met laptop en webcam groeiden al vlug uit online belevenissen met aandacht voor optimaal beeld en geluid.   Dit betekende ook al snel een plaats tekort in het krappe thuiskantoor. Daarenboven was de lijn werk en gezin veel te dun.  Ik had geen besef van tijd en dagen."

"In november 2020 beslist ik om uit te kijken  naar een nieuwe locatie.   Deze verhuis biedt meteen de kans om alle materiaal en faciliteiten ter beschikking te stellen van professionals in de Hybrid Hub Boterplas.  Anderzijds ook de andere ruimtes ter beschikking te stellen voor co-working in een huiselijk sfeer.   Met  C9 International vond ik al vlug een sterke partner om samen in dit verhaal te stappen voor het aspect van digitale studio's.  Samen met Rudy Begas ontwikkelde ik trouwens de optimale setting voor de digitale studio."

"Daarenboven bood de verhuis ook de kans om op termijn met andere professionals in levende lijve en ook veiligheid nieuwe contacten te leggen en wie weet samen te werken."

 Vanaf 1 maart vind je dan ook in het centrum van Ieper, de  Hybrid Hub Boterplas.  Een unicum in Vlaanderen.  Op 1 minuut wandelen station van Ieper. Gratis parking is vlakbij.    “Hybrid” is een verzamelnaam van allerlei mogelijkheden die deze unieke ruimte biedt.   “Hub” betekent dat deze ruimte ook verbonden is met andere Hybrid Hubs in Vlaanderen.  Momenteel is er een gelijkaardige Hybrid Hub in Boom in partnerschap met C9 International.  Er zijn plannen om het netwerk nog verder uit te breiden.

Waarom Hybrid Hub Boterplas?

In tijden waar telewerken werd verplicht hebben mensen de voordelen van thuiswerken ontdekt maar ook de nadelen ondervonden.  Denk hierbij aan de oeverloze verplaatsingen.  Anderzijds vergt een homeoffice stabiel internet en zo weinig mogelijk huishoudelijke prikkels.  Daarenboven mis je ongetwijfeld collega's rondom je.  Je mist het gevoel om naar je werk te gaan en na een werkdag de deur achter je dicht te slaan.    De lijn tussen werk en gezin is dun of onbestaande.

De Hybrid Hub biedt hiervoor een oplossing.  Er zijn geen huishoudelijk prikkels én de huiselijke sfeer blijft met alle hedendaagse faciliteiten die een thuiskantoor vergt.  Vergelijk het met een B&B-concept voor kantoorruimtes.  Je komt naar je werk in een huiselijke sfeer en na afloop trek je de deur (voorzichtig) achter je dicht.  

Wat vind je IN de Hybrid Hub Boterplas?

De ruimte van in totaal 80 vierkante meter bestaat uit 3 ruimtes met elk hun invulling.  Daarnaast is er een uitgeruste badkamer, afzonderlijk toilet én een uitgebreide keuken met GRATIS koffie en water. Er is Hight Speed Fibernet van Telenet.  Wij  streven er samen naar om de kantooruren te respecteren in het belang van goede work and life balance. 

 De witte leefkamer - 38 m2


Tijdens de dag is dit het kloppend hart door  de co-workingspace waar je maximaal met 5 mensen samen in een ruimte werkt. 

Er kunnen 's avonds ook vergaderingen/opleidingen plaatsvinden.  Alle hedendaagse presentatiemateriaal is er aanwezig, zoals groot beeldscherm met Mevo webcam, een  flipchart, 2 brainstormborden met Neuland stiften en alle materiaal om een optimale brainstorm te organiseren.  Er is geen meerprijs om deze te gebruiken.   

Er zijn 2 relaxsofa’s om je eens diep in de zetel te ploffen.  De ruimte is ingericht met o.a. kunst van Bart Persoons.

Beschikbaar van 8u30-12u30 én 13u00-17u00 

Prijs per halve dag bedraagt 30 euro.
Een volledige dag bedraagt 50 euro.
Als vergaderruimte 75 euro.

Maandabonnement: 275 euro met onbeperkte toegankelijkheid tijdens de vastgelegde uren. De ruimtes zijn toegankelijk via een eenvoudig sleutelsysteem op je smartphone.

Reservatie: karl.mortier@outlook.com

De oranje kamer - 10 m2

Deze rustige ontvangstruimte is bedoeld om als gebruiker maximaal 2 mensen te ontvangen. Het is dan ook geschikt voor coaches en therapeuten.  Wanneer je een rustige 1 op 1 vergadering wil beleggen met een belangrijke klant of sollicitatiegesprekken wil voeren, het kan allemaal in deze ruimte.

Met 2 stijlvolle relaxzetels én een uitgebreide bibliotheek, kom je in deze kamer écht tot rust.

Uurprijs: 25 euro/uur 
Abonnement: 200 euro voor 10 gebruiksuren.

Reservatie: karl.mortier@outlook.com

De Green Room


Dit is het digitale kloppende hart en het pareltje van de Hybrid Hub.  Deze ruimte is uitgerust met hedendaags materiaal om professionele online training en meetings te verzorgen.  Een plaats voor digitale video-opnames.  Denk aan KMO-bedrijfsleiders die een boodschap willen brengen voor hun social media, website, ...

Deze ruimte is dé Europese referentie van toegankelijke digitale studio's voor online meetings, opname én training.  Het is het resultaat van een jaar lang research naar de beste digitale opstellingen. 

Prijs: op aanvraag en is projectgebonden al dan niet met begeleiding.

Tip: Er is ook een mobiele green room voor opnames op locatie. 

Meer informatie: karl.mortier@outlook.com